Обнова на делот за дотур на стока во ГТЦ Глобал

Обнова на делот за дотур на стока во ГТЦ Глобал

775
0
АКЦИЈА

Покрај уредувањето на внатрешниот дел од ГТЦ Глобал екипа од ЈПКД Комуналец работи и на реновирање на делот за дотур за стока каде се вадат бекатонските плочки и ке биде поставен современ бетонски слој со кој ке се овозможи непречена дотур на стока во трговскиот центар, кој треба да започне со нормално функционирање во текот на наредната недела.