Нов центар за корисници и наплата

Нов центар за корисници и наплата

1613
0
АКЦИЈА

ЈПКД Комуналец  Струмица ги известува своите корисници кои гравитираат околу средното Техничко училиште ,, Никола Карев,, дека отвори нов центар за корисници и наплата. Објектот се наоѓа до наплатниот центар на Македонски Пошти во бараките кај средното Техничко училиште ,, Никола Карев,,. Центарот ке работи со полно работно време односно секој работен ден од 7 до 19 часот и Сабота од 7 до 13 часот. Во центарот граѓаните ке можат да ги плакаат своите сметки за вода и комунални услуги.