Нов камион за подигање на отпад

Нов камион за подигање на отпад

613
0
АКЦИЈА

ЈПКД Комуналец Струмица од проектот за рурални средини на Општина Струмица доби нов камион за подигање на смет од домаќинствата. Автосмеќарот Форд со капацитет за собирање на смет од 16 метри кубни и опремен со најсовремена опрема, ќе го подобри капацитетот, и пред се квалитетното подигање на смет низ целата Општина.