Нови дрвореди и реконструкција на постоечките

Нови дрвореди и реконструкција на постоечките

2280
0
АКЦИЈА

ЈПКД “Комуналец“ продолжува со реализирање на програмата за подигнување на нови дрвореди, како и реконструкција на постоечките. Изминативе денови интензивно се работеше на оформување на нови дрвореди на улица “Ванчо Китанов“. Во овој период продолжуваат активностите во уредувањето на цветните алеи во парковите, по булеварите и зелените површини во градот.