На повеќе локации се поставуваат нови фонтани

На повеќе локации се поставуваат нови фонтани

1434
0
АКЦИЈА

Во склоп на кампањата Еко Фронт во организација на Општина Струмица и ЈПКД Комуналец, изминатиот период  согласно претходно утврдена скица усогласена со просторот во кој се поставуваат се започна со реализација на проектот за изработка и поставување на чешми за пиење вода, мали фонтани, на девет локации на територија на Општината.. Со овој и со уште многу други проекти, општина Струмица продолжува да се грижи за потребите на граѓаните, како и за разубавување и урбанизација на просторот.