Набавка на две нови возила за улично чистење

Набавка на две нови возила за улично чистење

412
0
АКЦИЈА

ЈПКД „Комуналец“ со подршка на Советот на Општина Струмица набави две нови автоматизирани машини за чистење на улиците по најсовремени европски стандарди кои што ќе овозможат побрзо и поквалитетно чистење на улиците.


Изјава на Зоран Горгиев Директор на ЈПКД „Комуналец„ Струмица