Кроење на дрвореди на улица Ленинова

Кроење на дрвореди на улица Ленинова

1547
0
АКЦИЈА

Екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ денес продолжија со акцијата за  есенско кроење на дрворедите низ Струмица. Акцијата ќе продолжи и утре на улица ,, Ленинова,,  во двата правци од кружниот тек  кај Макпетрол па се до Хотел Централ. Поради присуство на механизација се молат сите граѓани да ги отсранат и да не ги паркираат своите возила од 09 до 16 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време улицата ,,Ленинова,, ќе биде затворен за сообракај во еден правец.