Кроење на дрвореди на улица Ленинова

Кроење на дрвореди на улица Ленинова

1613
0
АКЦИЈА

Се известуваат граѓаните дека екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ во Недела 9 Јануари  продолжуваат  со акцијата за кроење на дрворедите низ  улица  ,, Ленинова,, во еден правец од раскрницата кај поранешен Комуналец, до Хотел Централ. Поради присуство на механизација со која се отстрануват сечените гранки  се молат сите граѓани да ги отсранат и да не ги паркираат своите возила од 09 до 16 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време улицата ,,Ленинова,, на истиот потег ќе биде затворена за сообракај во еден правец.