Квартален извештај 2022 година (трет квартал)

Квартален извештај 2022 година (трет квартал)

228
0
АКЦИЈА

Финансиски извештај за трет квартал од 2022 година на ЈПКД Комуналец


 

Истиот е прикачен овде.