Како последица од невремето кое го зафати градот падна дел од дрво...

Како последица од невремето кое го зафати градот падна дел од дрво во градкиот парк

1655
0
АКЦИЈА

Предизвикана е материјална штета на угостителскиот објект Вила Парк кој е во непосредна близина на стеблото од кое како последица на краткото невреме кое го зафати градот утринава се скрши дел од истото. Екипи од секторот Градско Зеленило и Механизација при ЈПКД Комуналец веднаш излегоа на терен, гранките се остранети санирано е стеблото, износот на материјалната штета дополнително ке се утврдува.