Интерен оглас бр.1 2022 година

Интерен оглас бр.1 2022 година

322
0
АКЦИЈА

Интерен оглас за унапредување на двајца административци.


 

Комплетнитот оглас можете да го видете овде

Целосната пријава можете да ја видете овде