Изградба на водоводна мрежа во индустријска зона Сачево

Изградба на водоводна мрежа во индустријска зона Сачево

1157
0
АКЦИЈА

Екипа од Оделението Водовод и Канализација при ЈПКД „Комуналец„ Струмица го завршува проектот за водоводна мрежа на индустријската зона Сачево. Во проектот кој беше изведуван во повеке етапи поставена е водоводна мрежа во должина од над 2000 метри која ке ја снабдува целата индустријска зона.