Извештај за сработеното од I – IХ МЕСЕЦ ’22

Извештај за сработеното од I – IХ МЕСЕЦ ’22

39
0
АКЦИЈА

Според правилата на транспарентност, Јавното претпријатие Комуналец – Струмица го објавува извештајот за сработеното во периодот Јануари – Септември 2022 година.


 

Целосниот извештај можете да го погледнете овде

АКЦИЈА
претходниот член,ОГЛАС бр. 4/2022