Известување

Известување

1336
0
АКЦИЈА

Со цел да овозможи снабдување на сите граѓани со свежи земјоделски производи за престојните Велигденски Празници, согласно со Градоначалникот и најновите препораки на Владата за преземање дополнителни и заострени мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот и препораките на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство, ЈПКД „Комуналец„ известува дека зелениот пазар „Чешел„ ке работи и во Петок 17 април до 14 часот. Поради заштита од корона вирусот сите продавачи треба да носат заштитни маски и ракавици, а истите заштитни мерки важат и за купувачите.