Известување

Известување

1417
0
АКЦИЈА

ЈПКД ,, Комуналец,, Струмица по повод немилиот настан во градскиот парк ги изветува граѓаните дека ке изврши обнова на езерцето, и  ке набави нови патки  кои ке го подобрат изгледот на езерцето се со цел граѓаните да добијат поубаво омилено место за прошетка , релаксација и  краток одмор. Воедно се замолуват сите сопственици кои ги шетаат своите миленици во паркот да внимаваат на нa нив за да не дојде до нови несакани случки.