Известување

Известување

780
0
АКЦИЈА
Поради настанатата ситуација со Корона вирусот Ве известуваме дека состојбите на вашите водомери можете да ги пријавите во Центарот за корисници при ЈПКД „ Комуналец „ – Струмица кој се наоѓа на ул. 24 Октомври бр.2
или на телефонскиот број 075 248 531 секој работен ден освен Сабота и Недела во периодот од 07 до 15 часот затоа што вработените лица во ЈПКД „ Комуналец „ почитувајки ги неопходните мерки според препораката на Владата за спречување на ширењето на Корона вирусот нема да вршат читање на состојбата на вашите водомери.
Ви благодариме за разбирањето.