Известување: Четири улици без водоснабдување

Известување: Четири улици без водоснабдување

2336
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводната мрежа, денес, 26.03.2018, понеделник, без водоснабдување ќе останат улиците “Панче Пешев“ и “Мито Хаџивасилев Јасмин“ до 15 часот и улиците “Кочо Рацин“ и “Херој Карпош“ до 14 часот. Екипи од одделението “Водовод и канализација“ се на терен и работат на отстранување на дефектот.