Известување: Прекин на водоснабдувањето во Индустриска зона “Север“

Известување: Прекин на водоснабдувањето во Индустриска зона “Север“

1698
0
АКЦИЈА

Почитувани,


Ве известуваме дека на ден 09.10.2018 година поради уличен дефект од ф-150мм на улица Индустриска зона “Север“ ќе има прекин во водоснабдувањето. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:40 часот до 14 часот. Работната единица “Водовод и канализација“ е на терен и работи на санирање на дефектот.

Телефон за информации: 034 325 909