Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. Епименонда Поп Андонов

Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. Епименонда Поп Андонов

1600
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа на ул. “Епименонда Поп Андонов“  без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоимената улица од  09:15 часот па се до 12:00 до санирање на дефектот.