ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Вардарска“ и “Дунавска“

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Вардарска“ и “Дунавска“

1529
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводната мрежа, денес, 21.09.2018, петок, без водоснабдување ќе останат улиците “Вардарска“ и “Дунавска“ од 09 часот до 15 часот. Екипи од одделението “Водовод и канализација“ се на терен и работат на отстранување на дефектот.