ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Моша Пијаде“ и “Мајка Тереза“

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Моша Пијаде“ и “Мајка Тереза“

1829
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, одделението “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ ги известуваат граѓаните кои живеат на потегот на улиците “Моша Пијаде“ и “Мајка Тереза“ дека ке има прекин со водоснабдувањето во интервал од 11,30 часот наутро до 15 часот попладне. Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување на дефектот.