ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето

1619
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводната мрежа, денес, 17 септември 2018 година, во период од 9 часот до 12 часот, без водоснабдување ќе останат дел од улицата “Младинска“ од бр.70 до бр.80 и дел од улицата “Браќа Минкови“ и раскрсниците на улица “Крушевска Република“ со улиците “Киро Абрашев“ и “Младинска“ во интервал од 9 часот до 13 часот. Екипи од ЈПКД “Комуналец“ се на терен и работат на што побрзо остранување на дефектот.