Известување: Прекин на водоснабдувањето

Известување: Прекин на водоснабдувањето

1368
0
АКЦИЈА

Поради отстранување на дефек на водоводна цевка , во интервал од 09 часот до 12 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улицата  ,, Страшо Пинџур,, . Работна единица од одделението “Водовод и канализација” е на терен и се работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето