Известување: Прекин на водоснабдувањето

Известување: Прекин на водоснабдувањето

1372
0
АКЦИЈА

Поради отстранување на дефек на водоводна цевка , во интервал од 09 часот до 12 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улицата  ,, Гоце Делчев,, од бр 120 до 170 и  улица ,,Охридска,, . Работни единици од одделението “Водовод и канализација” се на терен и се работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето