Известување: Прекин на водоснабдувањето

Известување: Прекин на водоснабдувањето

1389
0
АКЦИЈА

Поради отстранување на дефек на водоводна цевка на улица Партизанска , во интервал од 08:30 часот до 14:00 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците  ,,Партизанска, Тодор Чучков, Никола Карев, Стив Наумов, и Васил Главински,, во  Струмица . Работни единици од одделението “Водовод и канализација” се на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето