Известување: Прекин на водоснабдувањето

Известување: Прекин на водоснабдувањето

1306
0
АКЦИЈА

Поради дефек на водоводна цевка, во интервал од 08:00 часот до 15:00 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците  ,,Максим Горки,, и ,, Мара Минанова,, во  Струмица . Работни единици од одделението “Водовод и канализација” се на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.