ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето на улица „Мито Хаџивасилев Јасмин“

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето на улица „Мито Хаџивасилев Јасмин“

1587
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, одделението “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ ги известуваат граѓаните кои живеат на потегот на улица “Мито Хаџивасилев Јасмин“ дека ке има прекин со водоснабдувањето во интервал од 7 часот наутро до 15 часот попладне. Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување на дефектот.