Известување: Прекин на водоснабдувањето

Известување: Прекин на водоснабдувањето

1514
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, во интервал од 09:00 часот до 12:00 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците “Герас Цунев”, “Кочо Рацин“ до улица “Боро Џони“ . Работна единица од одделението “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.