ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдување

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдување

1778
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, во интервал од 09:00 часот до 12:00 часот без водоснабдување ке останат дел од  улиците “Кочо Рацин” “Херој Карпош“ “Загребачка”, “Кузман Јосифовски“ “Сандо Масев“ и улица “Младинска“ од број 209 до број 219. Работна единица од секторот “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.