Известување: Прекин на водоснабдувањето

Известување: Прекин на водоснабдувањето

1782
0
АКЦИЈА

Поради реконструкција на водоводна мрежа, во интервал од 07:30 часот до 12:00 часот без водоснабдување ке останат улицата “Гоце Делчев” на потегот до “Мало Стопанство” спрема патот кон населено место Дабиље. Ви благодариме на разбирањето.