Известување: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Маршал Тито” и “Ѓоги Упчев”

Известување: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Маршал Тито” и “Ѓоги Упчев”

1469
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, во интервал од 08:00 часот до 14:00 часот без водоснабдување ке останат улицата “Маршал Тито” на потегот до улицата“Ѓоги Упчев” спрема патот кон населено место Куклиш. Работна единица од секторот “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.