Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. “Герас Цунев”

Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. “Герас Цунев”

1713
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, во интервал од 10:00 часот до 14:00 часот без водоснабдување ќе останат дел корисниците на  улицата “Герас Цунев” од број 3 до број 15 . Работна единица од одделението “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.