Известување: Прекин на водоснабдување во делот “Мало Стопанство”

Известување: Прекин на водоснабдување во делот “Мало Стопанство”

1509
0
АКЦИЈА

На ден 16.07.2018 (понеделник) поради дефект на водоводната мрежа, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците во делот “Мало Стопанство”   од 09:00часот до 14:00часот, односно до завршување со превземените активности.