Известување: Прекин на водоснабдување

Известување: Прекин на водоснабдување

1798
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводната мрежа, денес 26.03.2019 година, вторник, во интервал од 07 ч. до 15 ч. ќе има прекин во водоснабдувањето на корисниците од улиците „Бетовенова“, „Бошко Буха“, „Браѕтство“и дел од улиците „5 – ти Ноември“ и „Плачковица“. Работната единица од Секторот „Водовод и канализација“  е на терен и работи на отстранување на дефектот.