Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. „Браќа Миладинови“ и пазар „Чешел“

Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. „Браќа Миладинови“ и пазар „Чешел“

1406
0
АКЦИЈА

Поради уличен дефект на водоводната мрежа, прекин на водоснабдувањето ќе имаат корисниците од улицата „Браќа Миладинови“ и пазар „Чешел“.


Прекинот во снабдувањето со вода ќе трае до 12 часот/