Известување: Прекин на водоснабдувањето на улица “Мито Хаџивасилев Јасмин“

Известување: Прекин на водоснабдувањето на улица “Мито Хаџивасилев Јасмин“

1576
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, одделението “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ ги известуваат граѓаните кои живеат на потегот на улица “Мито Хаџивасилев Јасмин“  од станбен објект со број 14 до пресекот со улица “Панче Пешев“ дека ке има прекин со водоснабдувањето во интервал од 9 часот наутро до 15 часот попладне. Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување на дефектот.