Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. „Мито хаџивасилев Јасмин“

Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. „Мито хаџивасилев Јасмин“

1451
0
АКЦИЈА

Поради зафати во водоводната мрежа, денес 12 декември 2018 година, среда од 9 часот до 13 часот, без вода ќе бидат дел од корисниците на ул. „Мито хаџивасилев Јасмин“. Работната единица “Водовод и канализација“ е на терен и работи на санирање на дефектот.