ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето на ул. „Кољо Орцев“

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето на ул. „Кољо Орцев“

1574
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „Кољо Орцев“ без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоимената улица до 12:00 часот. Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување на дефектот.