Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. “Максим Горки“

Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. “Максим Горки“

1529
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводната мрежа, од интервал од 9 ч. до 12 ч. без бодоснабдување ке останат дел од граѓаните кои живеат на улицата “Максим Горки“, станбените објекти од бр1 до број 49. Работната единица “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ е на терен и работи на санирање на дефектот.