Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. „Мито хаџивасилев Јасмин“ и ул. „Партизанска“

Известување: Прекин на водоснабдувањето на ул. „Мито хаџивасилев Јасмин“ и ул. „Партизанска“

1412
0
АКЦИЈА

Поради зафати во водоводната мрежа, денес 10 октомври 2018 година, среда од 9 часот до 14 часот, без вода ќе бидат дел од корисниците на ул. „Мито хаџивасилев Јасмин“ и ул. „Партизанска“.  Работната единица “Водовод и канализација“ е на терен и работи на санирање на дефектот.


Телефон за информации: 034 325 909