Засадени нови дрвја на булеварот “Маршал Тито“

Засадени нови дрвја на булеварот “Маршал Тито“

2357
0
АКЦИЈА

Во склоп на акцијата за уредување и обновување на дрворедите во општина Струмица, денес 19.04.2018 год, четврток, се посадија нови стебла од видовите јасен и јавор на тротоартите на булеварот “Маршал Тито“ во близина на средното општинско училиште “Никола Карев“.