Започна хортикултурно уредување на кружниот тек “Осмица“

Започна хортикултурно уредување на кружниот тек “Осмица“

1923
0
АКЦИЈА

Работна едниница “Градско Зеленило“ при јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ започнаа да го уредуваат кружниот тек меѓу народот познат како “Осмица“ кој е пресек помеѓу улиците “Сандо Масев“ и “22 Декември“. Ќе се посадат украсни дрвца и сезонско цвеќе.