Започна есенското хортикултурно уредување

Започна есенското хортикултурно уредување

1458
0
АКЦИЈА

Работната единица од одделението “Градско Зеленило” при ЈПКД “Комуналец” започнаа со подготовките на теренот за престојното есенско хортикултурно уредување на централното врадско подрачје.