Есенско чистење на каналот долж улицата „Крушевска Република“

Есенско чистење на каналот долж улицата „Крушевска Република“

1388
0
АКЦИЈА

Екипи од ЈПКД ,, Комуналец,, започна со  чистење на каналот долж улицата „Крушевска Република“   Рачно и со механизација се врши есенско  чистење на поројот од треви кои вегетирале во летниот и есенскиот период, и од  разновиден отпад фрлен во него. Се  апелира посебно до граѓаните кои живеат покрај каналот , својот отпад да не го фрлаат во него туку истиот да го пријават на телефонски број 034 325 909 за истиот да биде подигнат.