Есенско кроење на дрвореди на улица Ленинова

Есенско кроење на дрвореди на улица Ленинова

1456
0
АКЦИЈА

Екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ за време на продолжениот викенд (недела и понеделник) ќе продолжат со  есенско кроење на дрворедите. Ќе се работи на ул ,, Ленинова,, од кружниот тек  кај Макпетрол па се до Хотел Централ. Поради присуство на механизација се молат сите граѓани да ги отсранат и да не ги паркираат своите возила од 09 до 15 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време улицата ,,Ленинова,, ќе биде затворен за сообракај во еден правец.