“Еко Фронт“ на “Струмица Опен Фестивал“

“Еко Фронт“ на “Струмица Опен Фестивал“

1404
0
АКЦИЈА

Проект кампањата “Еко Фронт“ со мотото “Чиста да ни е“ во организација на Општина Струмица и ЈПКД “Комуналец“ ќе се погрижат да се одржи хигиената во градот за време на фестивалските збиднувања. Работни единици од одделенијата “Градско Зеленило“ и “Комунална Хигиена“ континуирано ке бидат на терен на сите настани на СОФ 2019. Апелираме до граѓаните за совесно однесување кон јавните добра, со висока еколошка свест да уживаме во програмата на овогодинешното издание на Струмица Опен Фестивал.