„Едукативна Ре-Анимација“ со своето деветто видео

„Едукативна Ре-Анимација“ со своето деветто видео

1521
0
АКЦИЈА

Проследете го деветтото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се зборува за отпадните масла од домаќинствата и индустријата и како правилно да постапиме со нив. Ова е деветто од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.


9. Отпадни масла – „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест …

Проследете го деветтото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се зборува за отпадните масла од домаќинствата и индустријата и како правилно да постапиме со нив.Ова е деветто од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.Ослободете се од отпадното масло, покажувајќи грижа за животната средина!Sunilens

Gepostet von Рефлексија (Reflection) Strumica am Montag, 26. November 2018

Ослободете се од отпадното масло, покажувајќи грижа за животната средина!