Едукативен проект ,,Чиста средина е здрава средина,,

Едукативен проект ,,Чиста средина е здрава средина,,

2861
0
АКЦИЈА


Земјата е прекрасно место за живеење заради природата која ја има. Тоа е нашиот дом кој треба да го почитуваме, сакаме и што е најважно од се да го чуваме. Најмногу што можеме. Иако тоа е секојдневен предизвик, наша должност е да ја одржиме во живот природата со сите свои карактеристики.   Да го оставаме отпадот на местата определени за тоа. Со тоа овозможуваме  полесно и побрзо да се отстрани и сите ние да добиеме почисто, поздраво, поубаво место за живеење.