Едукативен проект – Водата е извор на живот

Едукативен проект – Водата е извор на живот

1517
0
АКЦИЈА


Водата е од суштинско значење за животот на земјата. Водата ни е потребна за одгледување на храна, одржување на чистота, обезбедување енергија, контрола на огнот, и последно, но не и најмалку важно, водата ни е потребна да не одржи во живот! Заштедата на вода е важна за земјата, за вашето семејство и за вашата заедница за сите околу вас.