Депонија ,, Шапкар ,,

Депонија ,, Шапкар ,,

1736
0
АКЦИЈА

По објавата во некои медиуми дека гори депонијата Шапкар кај с.Добрашинци, ЈПКД ,,Комуналец,, Струмица ја информира јавноста дека оваа информација е ЦЕЛОСНО НЕТОЧНА. Нашето тврдење го поткрепуваме со  видео и фотографии  кои денес ги направивме на депонијата.